Søg

Hjælpearbejdet i Vejle

Kirkens Korshær er en social og folkekirkelig hjælpeorganisation, der siden 1912 har haft sit virkeområde blandt samfundets marginaliserede og udstødte mennesker: Ensomme, hjemløse, psykisk syge og misbrugere. I centrum for vores virke og menneskesyn står nærhed, omsorg og respekt.

Uanset hvad årsagen er til, at et menneske havner i en vanskelig og sårbar situation, så stræber Kirkens Korshær efter at møde hvert enkelt menneske med den respekt og den anerkendelse, det har brug for – og krav på.

I Vejle finder du Kirkens Korshær i Flegmade 10-12. På samme adresse har vi vores varmestue med tilstødende sundheds- og stofindtagelsesrum, Centercaféen og vores 2 genbrugsbutikker samt Kvisten.

Værestedet finder du i Grønnedalen 18B og Hyttebyen er beliggende på Vestre Engvej 71.

Sammen forbedrer vi forholdene for udsatte medmennesker

Vores arbejde er primært finansieret af private midler. Herudover har vi et tæt samarbejde med Vejle Kommune – men vi er også afhængige af din hjælp. Du kan være med til at gøre en positiv forskel for marginaliserede medmennesker ved at støtte vores arbejde økonomisk, handle i en af vores genbrugsbutikker eller arbejde som frivillig.