Søg

Smarteyes igen - 2018

Den 4. september 2018 uddelte Smarteyes, i samarbejde med Kirkens Korshær i  Vejle, atter briller til hjemløse og andre socialt udsatte.
Se Vejle amts Folkeblad´s omtale.

50 socialt udsatte fik nyt syn

Se Vejle amts Folkeblad´s omtale af Smarteyes´ tiltag d. 19. april 2017

Smarteyes donerer indtægt fra synsprøve i december

Kirkens Korshær møder hver dag mennesker i nød. De lever med afsavn. Mange lever på gaden, udsatte og ensomme. På varmestuer og herberger får de en seng at sove i, et varmt bad og et måltid mad. Basale ting, de fleste af os tager for givet.
For at støtte arbejdet har Smarteyes valgt at donere omsætningen fra alle synsprøver til Kirkens Korshær fra den 1. – 24. december 2016. Det betyder, at når du køber en synsprøve i Smarteyes, så går hele beløbet ubeskåret til Kirkens Korshærs hjælpearbejde i Vejle.

Nyt tiltag fra Smarteyes 2015

Den 16. december donerede Smarteyes dagens omsætning til Kirkens Korshærs arbejde for socialt udsatte.

12339568_1028068813918933_2897088704826660215_o

Julen er travl for Kirkens Korshær. Her er behovet stort. Derfor er man glad for al den hjælp, man kan få. Flere bliver fattigere i øjeblikket, fortæller chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen, som til gengæld oplever, at mange private gerne vil gøre en forskel, og som noget nyt, at erhvervslivet også i højere grad er begyndt at støtte det sociale arbejde i Kirkens Korshær.

”Både mennesker og virksomheder tager sagen i egen hånd. De bruger en masse energi på at støtte, og det er vi glade for, for det er der hårdt brug for. Det gælder hele året rundt, og bestemt også i julen”, siger Helle Christiansen. ”Smarteyes har fået en speciel god idé. Og det er med til at drive den positive udvikling”. (Uddrag fra Smarteyes´ hjemmeside)

Smarteyes uddeler 60 par briller

Brillebutik Smarteyes i Vejle forærede tirsdag den 2. december 2014 omkring 60 par briller væk.

Det var Kirkens Korshær der havde udvalgt 60 personer, som varmestuen mente var værdigt trængende. De kom tirsdag ind i butikken for at få foretaget synstest og finde et passende brillestel.